Cum Fizzy Slim forum afectează grăsimi pentru sănătatea noastră

Astăzi, popularitatea de medicamente-minune Fizzy Slim forum pot fi clasificate ca vinul pretul verde presat la rece ulei din semințe de struguri. De cele mai multe industria de cosmetice pentru a utiliza, dar, de asemenea extrem de C-, B-, E-vitamine si antioxidanti, ca remedii homeopatice.

Grăsimile Fizzy Slim forum conțin colesterol

Fizzy Slim forum

Una dintre cele mai vechi, utilizate în produsele Fizzy Slim forum cosmetice, ulei de migdale dulci, cu VIII. ne-lea găsim de cuviință să menționez. Ulei de migdale-este cea mai mare parte a două grași componente (acid linoleic și acid oleic), care joacă un rol important în protecția pielii și uscarea pielii, pentru a rezolva.

Margarina,  acizi grași nesaturați, care conțin uleiuri vegetale cu hidrogen (amestecat cu apă și ), realizate în margarină. Popularitatea uman de confort și reci, de asemenea, bune pentru a răspândi.

În ultimul deceniu, oamenii de știință au atras atenția asupra faptului că se produce un proces de hidrogenare sănătatea omului nocive acizi grași numite trans-acizi grași sunt, de asemenea,. Problema industria de repede au reacționat și tehnologia de producție este dezvoltarea în continuare astăzi, datorită rafturi majoritatea margarina trans-acizi grași (mai puțin de 1%).

Potrivit experților, un conținut ridicat de acizi Fizzy Slim grași nesaturați, din cauza doar ulei mai favorabile fiziologice proprietăți. Producătorii de astăzi au diferite gustative și o varietate de vitamine, minerale, îmbogățit de pe piață în diferite margarinjaikat, în care consumul este atât de popular.

Grasimile sunt un Fizzy Slim forum important al unei diete echilibrate

Fizzy Slim

Biologică rol din punct de vedere transmiterea lor importantă și urgentă de informații, grăsimi și uleiuri, care au o structură chimică în partea de glicerină și diferiți Fizzy Slim acizi grași cu lanț lung sau nesaturate carbonici cu se formează esteri. Grăsimi și uleiuri de gliceride, care sunt molecule de glicerol și trei acizi carboxilici asociate.

Grăsimi la temperatura camerei sunt solide, uleiuri lichide. Temperatura de topire, în principal datorită calității de acid determină: ulei, o mare parte din ce au loc în lanțurile nesaturate de acizi carboxilici temperatură scăzută de topire.

Uleiuri nesaturate care au loc legături duble de apă, arătând. Mai ales sanatoase polinesaturate acizi carboxilici, care conțin ulei. În gliceride nu se dizolvă în apă, pentru că particulele au o mare apoláris parte inhibă trei finețea unui lichid de comunicare dipólusos naturii.

Grăsimi și uleiuri nu numai valoare energetică de alimente, dar este important să solvenți: în apoláris vitamine (de exemplu, A-, D-, E-, vitamina K) și de solvent, că consumul de grăsimi, fără nu se poate obține într-o organizație, și nu poate fi folosit.

Брюзглых pacienții cu diabet zaharat sunt deosebit de periculoase de substanțe nutritive. Neapărat ar trebui să acorde o atenție la numărul lor, pentru că, în cazul în care prea mult a consumat, nu de a le utiliza în cadrul organizației noastre, nu numai pentru descărcare și de la el se ingrasa, dar sistemul cardiovascular sunt cauza, și, în plus, depresia provoacă, de asemenea,.

Consumul excesiv de grăsimi și, ca urmare, va crește complicațiile diabetului zaharat de risc. Grase surse în funcție de originea lor, de animale și grăsimi vegetale, de a împărtăși. Mai mare de acizi grași nesaturați în zsíradék, cu atât mai mică este temperatura de topire. Animale și grăsimi vegetale diferența între ceea ce grăsimile animale sunt solide.

1 gram de grăsime-9,3 calorii față de glucide și de proteine, care este de doar 4,1%. Aproape 100% este absorbit. Consumul zilnic de energie de până la 30% grăsime. Dieta pentru pierderea în greutate la greutatea noastră 0,6-multiplica, iar noi, cât de multe grame de grăsime este în zi, de exemplu: 80 kg, o femeie de 80 de*0,6 = 48 g de a mânca.

Grasimile sunt preponderent acizi grași, care, prin compoziția chimică, în partea a 3-a pot fi împărțite în: acizii grași saturați, acizii grași monosaturați
acizi grași polinesaturați

Acizi grași polinesaturați se referă la numărul de așa-numitele acizi grași esențiali, pe care organismul nu le poate produce si in aer liber, trebuie să ne asigurăm aportul. Este Omega6 și omega-3 acizi grași. Participarea la dieta 5:1.

Consumul de grăsimi este de 70% acizi grași nesaturați(sf). Grasimile saturate cresc nesaturați reduce nivelul de colesterol în sânge.
Acizi grași nesaturați și efectele lor: Omega-9 (acid oleic, acid): ñ reducere a colesterolului ar trebui să joace un rol. Creșterea în sânge HDL (bun) colesterol cantități, dar nu modifică nivelul trigliceridelor.

Omega-6 (acid linoleic, acidul arahidonic): euro scade nivelul de colesterol, dar nu de excesul de radicali liberi de știință, prin urmare, efectul de protecție numai în cazul în care antioxidant, împreună cu consumă

Omega-3 (α-linolenic, EPA=acid eicosapentaenoic, acidul docosahexaenoic=acid docosahexaenoic): reduce tensiunea arteriala, reduce formarea cheagurilor de sânge, a trigliceridelor și a colesterolului.

Acizi grași omega-3 sunt produse de substanțe biologic active care influențează procesele inflamatorii, coagularea sângelui și tonusul vaselor și acizi grași Omega-3 2-300 mg doza zilnică recomandată. Sursa: ulei de pește, ulei de seminte de in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *