Rolul de grăsime în corpul uman

Uleiul de floarea-soarelui floarea-soarelui cu conținut ridicat de ulei de extrudare, obținute de ulei vegetal. Presat la rece, ulei de floarea-soarelui are semnificative pozitive efectele fiziologice.

Acizi grași nesaturați

Uleiul de măsline, uleiul de măsline (ale olea еигораеа) cultivarea de masline recoltate după ce câștiga, ulei de regi numit. Una dintre cele mai vechi alimente, deja 5-7000 de ani în urmă, Creta a fost cunoscut și consumat. America, spaniole și portugheze de marinari în XV-începutul secolului al XVI-lea. xix. http://meseregulate.info/

În regiunile mediteraneene, câmpuri extinse de producție de măsline, cei mai mari exportatori sunt Spania, Italia și Grecia. Aproximativ 700 de proceduri diferite, facut din ulei de masline este cunoscut pe piață, prețurile desigur respectiv variate.

Uleiul de măsline exclusiv de extrudare sunt fabricate cu prima secțiune de producție să nu se aplice de căldură sau de rafinament. Cel mai gustos si cel mai scump ulei de măsline soiuri.

ulei, de asemenea, ușor stoarce-modul de preparare, aciditate mai mare, gust delicat, ușor astringent. Comerciale ulei de măsline (Sansa) en-gros sau subțire, de reglare și de extrudare pentru restul de ulei de măsline cu extrase chimic ulei de forma.

Acest tip de numai 1%, pentru a include uleiul de măsline, astfel, valoarea nutritivă, ledurile de alimentare, nu chiar aproape. Din păcate, în Ungaria, este de o calitate scăzută a uleiului, vom găsi cele mai multe dintre rafturi.uleiul de măsline

Uleiul de masline este pe larg recomandate tipuri de ulei. Mare mononesaturate și acizi grași polinesaturați, fitoszterin, lecitina, Alfa-tocoferol materiale populare materiale de bucătărie.

Încălzire consilier fără salată în aplicare, deoarece expunerea la căldură pierde o mulțime de util compoziției chimice. Uleiul de măsline folosirea regulata protejeaza érrendszert de var, scade nivelul de HDL colesterol din sânge, reduce de tromboză și alte boli de inima si riscul de boli cardiovasculare.

Alimentar devine tot mai popular în rândul ulei de rapiță, care este de măsline semințe de rapiță (brassica napus) cu până la data de victorie. Gust și miros neutru, ușor gust de nucă.

Organice esteri grăsimi și uleiuri

Uleiul de rapiță conține o cantitate mare de grasimi unele oleic și acizi grași polinesaturați, care sunt organizații esszenciálisak.

Exclusiv un conținut ridicat de Α-acizi-acid linoleic, korofill și tocoferol de conținut, ceea ce este important pentru ateroscleroza si infarct miocardic în lupta împotriva. În ultimii ani, producția de biodiesel, principala materie primă.

Seminte de porumb embrionul rece extrudare a câștigat aurul-galben porumb ulei, ridicat de acid linoleic și oleic acizi, luminos de culoare rafinat tip de aproape absolut incolor și inodor.

Vitamina E, flavonoide, káliumban sunt bogate in unt, salate proaspete este strict indicat. Gustul rafinat tip de ulei de palmier pentru fabricarea margarinei de materii prime.

Unt de arahide presat la rece de la producătorul de ulei de arahide, în principal, în scopuri cosmetice, dar, de asemenea, benefic fiziologice proprietăți, mai ales în Extremul Orient, in cautare de bucatarie material.

Grasimile nesaturate (de exemplu, acid oleic, acid linoleic), și, de asemenea, conține o anumită cantitate de proteine și oligoelemente, se știe, cu conținut ridicat de vitamina E. cel Mai adesea, salate recomandat un fel de gust. Aplicarea industrială pentru un ban, mi-e dor de miros distinctiv de la rețeaua de fast-food în cantități mari, este folosit pentru cartofi de aluat.

De înaltă calitate, ulei de semințe de dovleac țară în partea de vest a se întâmplă de prea multe ori, fermierii organici într-o cantitate mică casă de producție, această caracteristică uleiuri aromatice din diferite salate de primăvară rolaids. Medicamente cunoscut datorită Delta-7 și conținutul de Seleniu ameliorarea hiperplaziei benigne de prostata simptome similare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *